tessuto-company-header2

Wilt u meer informatie over onze producten?

Bekijk contactmogelijkheden Bekijk hier ons aanbod

Thermojas

Bestel uw thermojas vandaag nog bij Tessuto. Al ruim 25 jaar zijn wij dé specialist in het zelf vervaardigen van thermokleding. Jassen, broeken, overalls, hoofdbedekking en (hand)schoenen vindt u bij ons in het assortiment. De thermojassen vervaardigen wij in ons eigen atelier in Nederland. Dit garandeert u kwaliteit en een weldoordacht product.

Gebruik een thermojas voor koel- en vrieshuizen

Tijdens het vervaardigen van hoogwaardige thermokleding staan kwaliteit en draagcomfort voorop. Het belangrijkste aan een thermojas is dat hij u warm houdt, maar u wilt er ook fijn in werken. Onze thermojassen zijn voorzien van een hightech vezel voor genoeg warmte, de jassen hebben een stevige polyamide buitenvoering en zijn aan de binnenzijde gevoerd met een taft voering. Deze voering zorgt voor extra draag- en gebruiksgemak. Afhankelijk van de hoeveelheid vulling zijn de thermojassen geschikt voor temperaturen tot -65°C.

Laat uw jas op maat maken

Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit standaard confectiematen en is leverbaar in maten S tot en met 3XL. Wilt u graag een specifieke maat of type thermojas? Dan staan de mensen in ons atelier klaar voor u. U vraagt, wij maken. Bekijk meteen ons complete assortiment thermokleding en bestel vandaag nog uw thermojas door te bellen naar 0416 36 39 19.

Thermojas | Schoenen in vriezer | Thermoshirt met col

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Leverancier van duurzame producten
  • Snelle levering

Neem vrijblijvend contact op

Velden met * zijn verplicht