tessuto-company-header2

Wilt u meer informatie over onze producten?

Bekijk contactmogelijkheden Bekijk hier ons aanbod

Schoenen in vriezer

Het is verstandig om een specialist te bezoeken als u op zoek bent naar schoenen waarmee u in de vriezer moet werken. De schoenen uit het assortiment van Tessuto zorgen gegarandeerd voor warme voeten en zijn bestendig tot temperaturen van wel -40°C. Met normale schoenen in een vriezer rondlopen zorgt op den duur toch voor koude voeten. Wees verzekerd van een comfortabel draaggemak en uitstekende kwaliteit en bestel vandaag nog uw schoenen voor het werken in de vriezer.

Veilige én warme schoenen waarmee u in de vriezer werkt

Uiteraard zijn al onze diepvriesschoenen en laarzen voorzien van composiet veiligheidsneuzen. Daarnaast kiest u uit verschillende kleuren, pasvormen en modellen. Voor welke schoenen u ook kiest om mee te werken in de vriezer: de modellen zijn altijd gemaakt van de beste materialen. U kunt hierbij denken aan leer, een lamsvel voering, rubber en PU. Welke schoenmaat heeft u nodig?

Moeiteloos een dag werken in de diepvries met onze schoenen

Wij leveren zowel schoenen als laarzen. De modellen zijn allemaal kwalitatief sterk en voorzien van een voetbed en zolen waarop u of uw werknemers met gemak 8 uur staan en lopen. Benieuwd naar ons aanbod aan schoenen om mee te werken in de diepvries? Bekijk snel het volledige aanbod online en laat u verassen door de mogelijkheden.

Bestel uw schoenen telefonisch

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een van onze schoenen om mee te werken in de diepvries, is het tijd om deze te bestellen. Onze medewerkers helpen u hier graag verder mee en bieden u altijd een advies op maat. Wilt u een of meerdere paren bestellen? Naar wat voor model gaat uw voorkeur uit? En wilt u de schoenen graag combineren met bijvoorbeeld diepvrieskleding? Wat uw wensen ook zijn, wij bieden een passende oplossing als u ons contacteert via 0416 36 39 19.

Schoenen in vriezer | Thermoshirt met col | Thermo sokken kopen

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Leverancier van duurzame producten
  • Snelle levering

Neem vrijblijvend contact op

Velden met * zijn verplicht